Få hjælp til at øge familien hos Danfert

Danfert er en fertilitetsklinik, der vil gøre sit ypperste for at hjælpe dig og jer med at give livets største glæde. I kan med en uforpligtende samtale snakke om de muligheder i har for at behandle barnløshed. Med mere end 50 års erfaring, har Danfert hjulpet mange familier til at blive større, ved hjælp af den rette behandling. Her kan du forvente et trygt behandlingsforløb, med fokus på individuel og personlig rådgivning og et forløb der vil passe jer.

Fertilitetsbehandling er ikke kun for traditionelle par

Når du vælger at besøge en fertilitetsklinik, er det ikke nødvendigvis som par i form af mand og kvinde, der endnu ikke har formået at blive gravide. Der er flere og flere enlige barnløse kvinder, der søger fertilitetsklinikkerne, for at opnå den største drøm om et barn. Ligesom at der er flere og flere lesbiske par, der øjner muligheden for at øge familien med et barn til familien.

Hjælp de barnløse ved at blive ægdonor

I mange tilfælde, er det nødvendigt for en inseminering, at der tilføres æg fra donorer. Uden æg fra fertile kvinder, er det i størstedelen af tilfældene, slet ikke muligt at blive gravide. Derfor er der brug for ægdonorer, der ønsker at give lidt af det du ikke selv skal bruge. På denne måde kan du opfylde den store drøm, hos singler eller par, hvor deres største ønske er, at blive forældre. Når du vælger at donerer æg til en fertilitetsklinik, så hjælper du andre, uden at du selv nedsætter dine egne forhåbninger for at blive gravid i fremtiden. Yderligere vil du blive honoreret for din store hjælp, til de barnløse familier.

Fertilitetsbehandling kan være hårdt mentalt

Når du, alene eller som par, kommer i fertilitetsbehandling, så kan der være tale om en længere proces, der følelsesmæssigt kan være utroligt hårdt. Derfor har de fleste feritilitetsklinikker tilknyttet muligheden for at du kan få hjælp og støtte til alle de overvejelser, følelser og reaktioner der måtte komme som følge af behandlingen. Jo mere ro der ligeledes kan komme på hverdagen og ro på alle de tanker der kan følge med det faktum at være barnløs, jo større er sandsynligheden også for at blive gravide. Det er derfor en vigtigt del af processen, at kunne få hjælp, hvis der måtte være behov for, både fysisk og mentalt.