Fitnesstips til hele familien – 6 måder at bevæge sig på!

Vil du gerne have mere bevægelighed ind i hverdagen med din familie? Så kommer der i denne artikel 6 tips til at få lidt motion med familien.

1. Gå en tur med familien – At gå en tur er en nem og behagelig måde at få alle til at bevæge sig på, selv om det bare er en tur rundt om blokken! Prøv at finde nogle naturskønne stier eller parker i nærheden, og gør en dag ud af det med en picnicfrokost.

2. Spil tag i baghaven – Tag er en klassisk leg, som både børn og voksne kan lege. Det kan få pulsen op, og det er en nem måde at have det sjovt med familien på.

3. Lav en forhindringsbane – Udfordr hinanden ved at lave en forhindringsbane i baghaven. Brug hulahopringe, hoppetov og kegler for at skabe variation. Du kan endda gøre det til en konkurrence ved at tage tid på, hvor lang tid det tager hvert familiemedlem til at gennemføre kurset.

4. Tag et yogakursus sammen – Yoga er en fantastisk måde for familier at knytte bånd og få kroppen til at bevæge sig. Find lokale klasser, der er velegnede til alle aldre, eller lav din egen hjemme med instruktionsvideoer på nettet.

5. Tag på cykeltur – At cykle er en fremragende form for motion, og det kan være en god måde at udforske forskellige områder på. Hvis hele familien er med på cyklen, er det også en sjov oplevelse at knytte bånd.

6. Begynd at dyrke en sport – Du skal ikke bare se sport fra sidelinjen, men være med! Meld dig til holdtræning eller individuelle lektioner i noget, som alle i familien kan lide, f.eks fodbold eller tennis. Det er en fantastisk måde at komme i form på, have det sjovt og tilbringe kvalitetstid sammen.

Dette er blot nogle idéer til at få familien til at bevæge sig! Husk at have noget træningstøj på, som du kan bevæge dig i og som passer til årstiden. Du kan blandt andet kigge på træningstøj fra FUSION, som har forskelligt træningstøj til forskellige årstider.