Guide: Forkæl din hund mest muligt

Alle der har en hund ved, at man vil gøre hvad som helst for at forkæle den. Uanset hvad andre siger, vil enhver hundeejer stolt sige, at de har den bedste hund i verden, og den fortjener lige hvad den peger på. Det kan dog også for mange være svært altid at finde alt den tid og overskud, som en hund kræver, hvoraf de nogle gange bliver glemt i den travle hverdag. Sådan bør det dog ikke være, så du får her en guide til, hvordan du forkæler din hund.

God og nærende mad

Et godt sted at starte, når du vil forkæle din hund, er at give denne noget lækkert mad fra Belcando. Ligesom vi forkæler mennesker med søde sager og mad der er kræset om i flere timer, bør vores firbenede venner også få mad af bedste kvalitet. Ikke at vi selv smager på det, men når vi snakker god hundemad, handler dette lige så meget om de råvarer det er lavet af, samt hvilke næringsstoffer det indeholder. Alt dette spiller ind, for at få en sund og glad hund. Vil du gerne give din hund lidt ekstra kærlighed, kan du forsørge denne med en godbid eller et tyggeben, når i andre går i aftensslikken.

Kvalitetstid gennem motion og leg

Vejen til en hunds hjerte går ikke blot gennem dens mave, men i den grad også gennem dens ben. Sørg for at du prioriterer at aktivere din hund. Langt de fleste hunde skal, når de skal luftes, ud på en gåtur. Gør eventuelt plads til en ekstra tur om dagen. Dette er både sundt for dig og din hund, og vil bestemt give noget kvalitetstid for jer begge. Er tiden dog knap, og overskuddet ikke til flere gåture, da aktiver hunden i hjemmet. Køb eventuelt et nyt legetøj til den, som i sammen kan lege med indenfor.