Har i udvidet familien med en firbenet ven? Her er tre must-haves

Hunden er menneskets bedste ven. Og der er ikke noget at sige til det, for hvem kan stå for store hundeøjne og små hvalpepoter. De fleste børnefamilier herhjemme ejer en hund. Vi elsker at lege og gå tur med den, og den bliver hurtigt en integreret del af familien. Internettet bugner tilsvarende af alverdens hunde-ting – men hvad skal man egentlig have, når en ny beboer flytter ind?

Halsbånd og sele

Når familien bliver udvidet med en ny hundehvalp, er der mange praktiske ting, der skal være

på plads. Man skal kunne lufte den og gå lange ture med den, og det er derfor vigtigt med et halsbånd og en sele. Herunder hører selvfølgelig også et hundetegn, så man altid ved, hvor den hører hjemme, hvis uheldet skulle være ude, og man mister hunden af syne.

Hundeseng og/eller kurv

Hunden skal have sin plads i hjemmet. Et sted den kan slappe af og trække sig hen, hvis den får behov for det. Den skal derfor have en kurv, og dermed et sted den ved, den kan gå hen. Det kan også være den skal sove et andet sted, end der hvor kurven står, og man kan derfor med fordel anskaffe sig en hundeseng, så den har et fast sted at sove uden at kravle op i dobbeltsengen.

Legetøj

Ligesom med små børn, så skal jeres nye hundehvalp selvfølgelig leges med. Den skal stimuleres og aktiveres, og det er derfor en god ide at skaffe sig noget hundelegetøj. Det kan både være tøjdyr, gummi-ben eller trækketov, så i slipper for huller i møbler og strømper af små hundetænder. Hvalpe leger meget, og bider i hvad end, den kan få fat i, så det er en god ide at anskaffe sig noget forskellige legetøj, så man altid har noget lige ved hånden.