Skal du og din familie flytte, og du er i gang med at danne overblik? Læs med her

Det er bestemt en spændende ting, når I skal flytte, og måske har børnene glædet sig længe til, at de kan flytte ind i det nye sted. Det kan være, at der er større have og bare generelt et større hus, så det glæder børnene at kunne opleve det. I glæder jer nok også, og det bliver godt endelig at komme ordentligt på plads. I glæder jer nok i mindre grad til selve flyttedagen og de efterfølgende dage, hvor alting skal på plads. Men vi giver dig her nogle gode råd til flytningen.

Ingen stress

Det første, der kan være godt at huske sig selv på, er at ikke at stresse for meget over det. Heller ikke på dagen og heller ikke inden. Du kan med fordel leje en trailer i god tid, og så kan I jo allerede flytte nogle af tingene, hvis I får tidlig adgang til det nye hus. Herved sparer du noget tid, og så kan det også virke afstressende på jer, fordi I herved føler, at I allerede er i gang.

Det kan også virke afstressende at lave nogle aftaler med venner og familie til at få hjælp på dagen, og så ved jeres familie og venner det i god tid. Hvis ikke de kan hjælpe, så er det en god idé at kontakte et flyttefirma, der helt sikkert kan stå klar på dagen.

Pak i god tid

Endnu en måde at undgå for meget stres på dagen, er at gå i gang med oprydning og pakning i god tid. Det kan være svært at finde ud af, hvor tidligt det er passende. Men ting, som I ikke bruger, kan I jo alligevel pakke ned, fordi så er det overstået, og så er der mindre arbejde.