Tag familien med til Viborg

Viborg er en af Danmarks hyggelige småbyer, der er helt ideel til en weekendtur med familien. Byen byder på en masse seværdigheder og aktiviteter, som kan tilpasses alle familiemedlemmers ønsker. Her får du de bedste tips til, hvordan du kan planlægge en god familieudflugt til Viborg.

Oplev Viborgs historie

Viborg er en by med en lang og rig historie, og hvis I er interesseret i at lære mere om byens historie, er Viborg Domkirke et godt sted at starte. Her kan I se den specielle arkitektur, læse de gamle vægmalerier og høre om kirkens spændende historie. Når I har gået rundt i Domkirken, kan I også tage på Viborg Museum, der har et stort udvalg af udstillinger og værker, der skildrer livet i Viborg. Her kan I også lære mere om byens spændende historie. Hvis I vil se mere af Viborgs smukke bygninger, så se her for et kort, der viser, hvor I kan finde de flotte gamle huse.

Nyd de grønne områder

Viborg er også kendt for sine mange grønne områder, så hvorfor ikke tage familien på en tur til en af byens store parker? I kan f.eks. gå en tur i Forstbotanisk have, der har en masse stier og søer, som I kan gå og kigge på. Hvis I gerne vil have en aktivitet, I kan lave sammen, så kan I også tage til Skovdalen, der er en aktivitetspark med et stort udvalg af aktiviteter. Her kan I, udover at være aktive, også besøge den lille restaurant, der ligger midt i parken.

Find et spændende event

Viborg har også et stort udvalg af events, man kan tage til. Hver sommer afholdes Viborg Kulturuge, der er en festival, der strækker sig over mange dage. Her kan I opleve et stort udvalg af koncerter, teaterforestillinger, film og meget mere. Hvis I er interesserede i at se et musikalsk event, kan I også tage til Viborg Teater og se en af de mange forestillinger, der er på programmet. Er du blevet nysgerrig på Viborg, så Se her.