Tag i biografen og nyd tid sammen som familie

Der er intet bedre end at synke tilbage i de behagelige biografsæder med en stor portion popcorn og en kæmpe cola. Her slapper de fleste af, og ligegyldigt hvor gamle dine børn er, vil alle være tilfredse med en tur i biografen.

 

Selvom man også kan hygge med en film hjemme på sofaen, kan det noget særligt at se en god film på det store lærred med surround sound. Man skaber en rigtig filmoplevelse, som man kan dele som familie og tage med sig hjem.

Efterfølgende kan man gå en tur og fordøje filmen, som ofte kan føre til mange gode snakke.

Vælg den rigtige film

For at få den fulde oplevelse er det vigtigt, hvilke film I vælger at se. Når man betaler 90 kroner for en billet, vil man også gerne have noget for pengene, og derudover er det også en god mulighed for at blive klogere.

 

Der er et kæmpe udvalg af gode film i dag, og der kommer hele tiden nye i biografen. Man kan finde det fulde overblik af kommende film i biografen på Nordisk Film, hvor alle fremtidige premieredatoer står.

 

Man kan derefter gå og glæde sig til filmen sammen som familie. Vælger man den rigtige film, som lever op til ens forventninger, kan man få mange gode snakke efterfølgende, hvis filmen for eksempel har været tankevækkende eller provokerende på nogle punkter.

Vælg den rigtige biograf

Er man en rigtig filmelsker, har man højst sandsynligt også en yndlings biograf. Nogle er mest til klassikere som Palads eller Cinemaxx, hvor man kan få kæmpe popcorn og masser bland-selv-slik. Eller nogle er mere til Grand i København, som har god kvalitetskaffe og flere kunstfilm på programmet.

 

Alt efter hvilken film og oplevelse man er ude efter, er der noget for enhver smag. Man kan enten vælge efter område og placering, hvor nogle af biograferne i København ligger meget centralt, og derfor giver anledning til at gå ud og spise lækker mad efterfølgende.

 

Andre biografer ligger ofte i et storcenter, så man kan kombinere biografturen med en shoppetur. Det er også en aktivitet, som hele familien ofte nyder. I mange storcentre finder man også flere gode restauranter og cafeer, hvis man har plads til mere i maven.

 

Uanset om man er filmnørd eller blot elsker at slappe af i den mørke biografsal, er det altid en god familieaktivitet at lave sammen.