CAMPINGFERIE: Skal jeg købe en ny eller brugt campingvogn?

En campingvogn er ikke bare en vogn på en trækkrog. Det er et hus på hjul, som du kan koble til din bil, når det ringer ind til sommerferie. Det mobile hjem sætter rammerne for en hyggelig ferie, hvor du og dine nære kan få massevis af gode oplevelser og hyggelige stunder.

Planlægger du og familien at tage af sted på campingferie til sommer? Og overvejer du om I skal investere i en ny eller brugt Campingvogn? I denne artikel kan du læse om fordele og ulemper i forbindelse med køb af en campingvogn, som enten er splinterny eller allerede har været ude og trille.

Ny eller brugt?

Nye og brugte campingvogne findes der masser af derude – men hvad skal du egentligt gå med? Køber du en ny campingvogn, kan du være sikker på ikke at skulle kaste mange penge i sparegrisen til reparationer lige foreløbigt, for du skal regne medat en spritny Campingvogn er i god stand fra du køber den. Campingvognen leveres desuden med reklamationsret.

En ny campingvogn kan du dog også regne med er en del dyrere, end hvis du køber den brugt. Så, du skal også have budgettet i mente, og vurdere hvad dit og familiens behov er.

Overvejer du derimod at købe en brugt Campingvogn, skal du være opmærksom på, at disse både sælges af private sælgere og forhandlere. Derfor skal du tage en beslutning om, hvad der giver bedst mening. Med køb hos en forhandler kan du regne med reklamationsret, mens du modsat ikke vil have reklamationsret hos en privat sælger, da du naturligvis har været ude og tjekke, at alt er som det skal være inden købet foretages.

Til gengæld er en brugt campingvogn billigere at købe – og mange private sælgere lader også fortelt og meget andet udstyr gå med i tilbuddet.

Rigtig god campingferie!