Din guide til hvad der er et must, at have i pusletasken når baby kommer til verden

Er det ved at være oppe over, eller vil du bare gerne være i god tid med at få styr på at have det rette udstyr i pusletasken, når den lille kommer til verden. Det kan være svært som kommende forældre at finde rundt i hvad der er nødvendigt at pakke i pusletasken til en nyfødt. Her er et lille udpluk af det der kan være nødvendige at anskaffe sig til en nyfødt.

Bleer i alle afskygninger

Du kommer ikke udenom at alt hvad der kommer ind, også skal ud igen. Bleer er derfor uundgåelige når du venter dig en lille. Her skal du være opmærksom på at du vælger den rigtige størrelse. Derudover vil det være en rigtig god ide at anskaffe en ordentlig bunke stofbleer. Stofbleer har flere muligheder for anvendelse og kan både bruges som afskærmning hvis du for eksempel ammer, når din baby skal bøvses af, eller når din baby skal have skiftet ble.

En Mam sut og ekstra bodystockings

Det vil også være en fordel at få købt sutter til din baby. Fordelen ved en sut er at den både kan berolige dit barn, og dermed bidrage til at dit barn bedre kan sove. Mam sutter er fleksible og bløde, så de er rare for din baby at bruge, og der er rig mulighed for at finde den rigtige, da Mam sutter fås i forskellige serier tilpasset dit barn.

Når den lille kommer til verden, vil det være smart at få shoppet en masse bodystockings, så der er noget at skifte med, hvis uheldet er ude. Det første stykke tid hænder det nemlig ofte at den lille let bliver snavset til i løbet af en dag, og du derfor nemt kan skifte tøj 2 til 3 gange dagligt.