Til den nybagte mor: Husk at forkæle dig selv

Som mor, men særligt som ny mor, er det vigtigt at sætte tid af til selvforkælelse. Selvom det godt kan føles, som om der burde være mere end 24 timer i døgnet, når man har barn, så kommer det til at have konsekvenser, hvis man ikke passer på sig selv. Heldigvis kan man forkæle sig selv på mange måder. 

Få nyt iPhone tilbehør

Hvis du længe har villet udskifte din gamle telefon med ødelagt glas, så er tiden måske inde. Det er dog ikke altid, at man behøver at udskifte telefonen, da man godt kan optimere den med iPhone tilbehør. Måske trænger skærmen til at blive skiftet ud og erstattet med skærmbeskyttelse. iPhone tilbehør er naturligvis ikke lig med en ny telefon, men fordi iPhone tilbehør også indebærer beskyttelse, kan telefonen føles som ny.  

iPhone tilbehøret kan også komme i form af løbearmbånd, til når du er på farten, eller en bordholder, når du ser en serie på telefonen.  Hvad det end er, så kan nyt iPhone tilbehør fra Av-Cables.dk give følelsen af en ny telefon. Nyt iPhone tilbehør kan samtidig beskytte din telefon, så du forlænger levetiden og ikke skal skifte den ud. 

Dyk ned i en god bog

Hvornår har du sidst læst en ny bog bare for sjov? Mange af os tilsidesætter at få læst i hverdagen, selvom det egentlig er en hobby, vi har nydt. Nogle gange kan det dog også være, fordi vi ikke kan få læst i rolige omgivelser. Her er det en mulighed at lytte til lydbogen med et par trådløse høretelefoner med støjreduktion, så man kan lukke lydene ude. 

Trådløse høretelefoner er smarte, fordi man slipper for ledninger, der sidder fast i ting. De kan måske se store ud, men heldigvis findes et væld af trådløse høretelefoner i smarte designs, så de er behagelige at have på. 

Tag på date med dine venner

Hvis man ikke har venner, som også har børn, så kan man måske have svært ved at aftale at mødes. Men det er vigtigt med relationer ud over familien, når man har børn. Derfor er det en god idé at lave aftaler med vennerne, så man også husker at prioritere dem. I kan f.eks. tage ud og spise brunch, tage på museum eller tage ud og shoppe sammen. Sådan får du også en lille pause fra familielivet, mens du samtidig prioriterer dine venner.