Alternativt legetøj med overraskelser til dit barn

Når ens barn skal have tiden til at gå, kan det være en fordel med det rette legetøj, som er spændende og tager barnets fokus i noget tid. Der findes et stort udvalg af legetøj til børn, som hele tiden skifter. LOL surprise dukker er dukkelegetøj fyldt med overraskelser og timevis af leg, hvor barnet kan blive underholdt i timevis. Overraskelserne består i, at LOL surprise dukker er pakket ind i mange lag, og man ved derfor aldrig, hvad det er for et kæledyr eller dukke, som gemmer sig bag indpakningen. Det er et populært legetøj for de 4-årige og op efter. Det kan være en fordel at vælge LOL surprise dukker, hvis dit barn er glad for overraskelser, farver og glimmer og kreativt tilbehør, så er en LOL surprise dukke et oplagt valg.

Hold dit barn beskæftiget

Der findes forskellige LOL surprise dukke legetøj, som man kan overraske sit barn med. Dukkerne er prægtige og fyldt med kreativ leg, hvor overraskelserne står og venter på en. Det er en alternativ form for legetøj, end man normalt kender det, men det er en god måde at holde ens barn i beskæftigelse. Og hvem elsker ikke at blive overrasket? Nogle af dukkerne kan spise og andre kan skifte deres tøj, når de bliver våde. Se udvalget her, hvor der er forskellige muligheder.

Få flere overraskelse på en gang

Der findes forskellige varianter med forskellige overraskelser. Med en LOL surprise Confetti Pop får man hele 9 overraskelser, hvor hvert lag gemmer på en ledetråd for, hvilken LOL surprise dukke man får. Det er også muligt at få 20 overraskelser med LOL surprise! OMG fashion dukker. Så bliver det ikke svært at få tiden til at gå med masser af sjov og leg med LOL surprise dukker. Dukkerne har fantastisk hår og deres helt egen fortryllende stil.