Mangler du søvn som nybagt forælder? Køb en slyngevugge 

Du har næsten lige fået en sød, lille, nyfødt baby. Det er dit og din mand, kone eller kærestes kæreste eje, og I elsker allerede jeres lille guldklump overalt på jorden. Men der er et lille men. Jeres søde baby sover måske ikke så meget, eller så i hvert fald på de forkerte tidspunkter i forhold til jeres rytme, og derfor er du bare så træt. Du kan læse med her, hvor du kan læse lidt om, hvorfor du skal købe en slyngevugge. 

Hvad er en slyngevugge? 

Måske har du allerede hørt om en slyngevugge, men du har ikke tænkt, at den var nødvendig at købe. Der er findes nemlig et hav af gode redskaber og ting, som man kan købe til babyer. Det kan derfor være svært at vælge, hvad du skal købe, men en slyngevugge er altså en vugge, som omfavner dig søde baby og vugger, så han eller hun kan falde i søvn. Når babyer bliver vugget, kan de nemlig nemmere falde til ro. En slyngevugge er lavet af stof og har typisk en madras i bunden. Slyngevuggen har fjedre og kan derfor efterligne de vuggende bevægelser, som du ellers skal lave, når du skal have dit barn til at sove. Dette er beroligende, fordi det minder om bevægelserne, som din baby oplevede i maven.

Hvorfor er en slyngevuggen god?  

Slyngevugger får, som sagt, babyer til at falde nemmere i søvn, samtidig med at den sparer dig for mange kræfter, da du ikke skal vugge hele tiden. Den kan derfor være en god investering, hvis din baby har kolik, mavekneb eller refluks. Derudover er en slyngevugge god til både korte og lange lure. Imens din baby sover dejligt i slyngevuggen, kan du passende sætte dig til en rolig stund i en dejlig massagestol til et velfortjent hvil.