Endnu en børnefødselsdagsfest… sjove ideer til at gøre den fantastisk

Fester er en god måde at fejre og have det sjovt med venner på. Der findes mange forskellige typer af fester, men i dag vil vi fokusere på børnefødselsdagsfester. Her er ti sjove idéer til at gøre dit barns fødselsdag til en succes:

  1. Inddrag deres interesser: Hvis dit barn er vild med dinosaurer, kan du overveje en fest med dinosaurer tema. Eller hvis det er prinsesser der er favoritten, så kan du også købe ind til at gæsterne kan få krone på og selv føle sig som prinsesser. Det vil gøre festen sjovere for dit barn og gæsterne.
  2. Servér mad og drikkevarer der passer sig til børn og måske endda passer til et valgt tema. Dertil kan kopper og tallerkner også være med motiver som passer til dit barns interesser.
  3. Til en fest hører sig også dekorationer. Hvis dit barn ikke som sådan vil have et tema, så kan du stadig pynte fint op med for eksempel balloner i forskellige farver. Eller gennemsigtige balloner med konfetti indeni er et godt valg.
  4. Gør det interaktivt: Børn elsker at blive inddraget i aktiviteter. Du kan derfor med fordel planlægge nogle lege, kunsthåndværk, eller skattejagter der kan underholde dem. Du kan også finde frem til at de kan lege “Sæt halen på æslet” eller “Stop dans”. Du kan også vælge at bruge nogle balloner til at skabe lege med.
  5. Udover lege, kan du også underholde dit barn og gæsterne ved at få hyre tryllekunstner eller en klovn til at optræde for børnene.
  6. Til en fødselsdag hører sig dessert til, og især til en børnefødselsdag. Mange vælger at købe en kagemand hvor børnene kan skrige når den bliver skåret over. Men for at gøre det endnu sjovere for dit barn og gæsterne, kan du med fordel bage muffins som børnene selv kan pynte med diverse krymmel og glasur.