Sådan vælger I det bedste udstyr til jeres barn

At blive forældre er en af de største begivenheder i ens liv. Det er noget helt unikt, når man for første gang, møder det lille væsen, man har skabt. Når man bliver forældre, kræver det også en masse udstyr til barnet, som selvfølgelig skal være af den bedste kvalitet. Det kan være I skal ud og anskaffe jer en bæresele, en lift eller en vikle. Se udvalgt af Najell og find de produkter, der passer bedst til jeres behov. Hvis I ikke lige ved så meget om produkter fra Najell, kommer der her lidt om dem.

Valg af bæresele eller vikle

En bæresele eller vikle fra Najell er ideelt for forældre, der ønsker en praktisk og smart løsning, til når de skal have barnet med. Se udvalgt af Najell bæreseler. De er åndbare og formbare, så selen former sig efter dig og barnet. I en bæresele kan barnet både sidde mave mod mave, og så barnet sidder på ryggen mod din mave. Bæreselen kan indstilles i stropperne, så den passer lige som den skal, til dig og barnet. De fås i forskellige farver og priser. I kan også vælge at købe en vikle, også kaldet en bære t-shirt hos Najell. Den skaber ro og tryghed for barnet, eftersom man har kropskontakt og barnet kan høre forældrenes hjerteslag. En nyfødt skal have meget hud mod hud kontakt, og der en vikle den perfekte løsning.

Valg af tilbehør

Najell har et stort udvalg af babyprodukter og tilbehør. Hvis det er en lift, I står og mangler, kan det også findes hos dem. Deres såkaldte SleepCarrier er blanding mellem en babynest og en lift, som også kan bæres på ryggen. Den er ideel til når barnet skal med på farten. I kan også købe graviditetspuder, madrasbeskyttere og håndtagsremme hos Najell. Se udvalgt af Najell, og køb jeres babyprodukter i dag.