Få kvalitetstid gennem madlavning med børneknive

Går du som forældre og savner kvalitetstiden mellem dig og dit barn i hverdage, så er Kinderkitchens børneknive den perfekte løsning. Med disse knive får du mulighed for at tilbringe tid med din guldklump, selv i de travle hverdage. Barnet får mulighed for at være med i køkkenet, og have en indflydelse på madlavningen. Derudover er knivene sikre for barnet, så den lille undgår at komme til skade i løbet af madlavningen, da knivene er specielt designet til børn, dermed kan forældre nemt slippe alle bekymringerne i køkkenet.

Børneknivene er hurtigt blevet populære i de forskellige danske familie hjem.

De har det fineste design med de mest unikke motiver, som til hver en tid vil falde i barnets smag. Madlavningen bliver hurtigt en leg med disse smarte knive, både forældre og barn vil med garanti få et smil på læben, som alle familier har brug for i de travle hverdage. Børneknivene er specielt designet til barnets små hænder, derfor er de lette at anvende. De bliver især anvendt hos daginstitutioner pga. den skønne sikkerhed og lette anvendelse.

Madlavning med de små

Med disse børneknive får barnet lov til at være med i køkkenet, uden nogen form for fare. Det er selvfølgelig ikke alle børn, der elsker at være med i køkkenet, men med dette redskab er det et skub på vejen. Det bliver en leg med disse knive, og de fleste børn vil have en større lyst og tendens til at lave mad i fællesskab med mor eller far. Børneknivene er designet i forskellige farver med de fineste motiver, så barnet selv får mulighed for at vælge ham eller hendes yndlings.

Hvis barnet får mulighed for at være med til madlavningen, er der dermed stor chance for at han eller hun vil spise aftensmaden, da det hele bliver lidt sjovere for den lille, hvis barnet selv har været med til madlavningen.

Med disse børneknive slipper forældrene for alle de forskellige bekymringer, da kvivene hverken indeholder hormonforstyrrende stoffer, og derudover er BPA og PCV fri.

  • Børneknivene indeholder hverken hormonforstyrrende stoffer
  • Børneknivene er BPA fri og PCV fri.
  • Børneknivene kan komme i opvaskemaskinen

Kvalitetstid mellem barn og forældre

Kvalitetstid er særligt vigtigt mellem barn og forældre, da det både er noget forældre og børn sætter stor pris på. Det er særligt vigtigt at bruge kvalitetstid sammen med barnet. Det skaber stærkere bånd på tværs af familien. Kvalitetstiden er særligt vigtigt for barnet, da han eller hun føler sig mere tryg og sikker af kvalitetstiden sammen med mor eller far. Derimod er det også godt for den følelsesmæssige sundhed for den lille.

Kvalitetstiden bliver anvendt meget forskelligt fra familie til familie, men ofte skaber man kvalitetstid gennem brætspil, ferie og ikke mindst madlavningen i fællesskab. Det er særligt vigtigt at prioritere dit samvær med dit barn, da barnet til hver en tid skal komme i første række.

Kvalitetstiden har en stor betydning for barnets udvikling senere hen, og selve forholdet til sine forældre. Da tilknytningen til forældre er særligt vigtigt for barnet i en tidlig alder, da det har en stor betydning ift. til barnets omsorgsperson, som mor og far. Derfor er det vigtigt at have kvalitetstid mellem forældre og barn, som madlavningen i den grad sørger for, og ikke mindst et ekstra smil på læben, både hos forældre og ikke mindst børn.