Her er 3 gode råd hvis dit barn ikke kan sove

Vi kender vist alle sammen den følelse af, at vi ikke kan falde i søvn. Det er bestemt ikke sjovt. Derfor kan vi også relatere til vores børn, når de siger, at de ikke kan falde i søvn. Dette er hverken en sjov situation for dem eller for dig. Især ikke hvis du har haft en lang dag og helst bare vil sove selv. Der findes ikke én løsning, men der er plads til, at du kan prøve forskellige ting, for at hjælpe dit barn med at falde i søvn. Hvis du gerne vil have 3 gode råd, så læs med i denne artikel.

Køb behageligt og sejt nattøj

For nogle er nattøj børn en god løsning på problemet. For nogle børn betyder det meget, at de har behageligt nattøj på, som hjælper dem med at holde varmen og slappe af. Men, hvorfor skal det så også være sejt? Det skal det selvfølgelig, fordi det er dit barn som skal have det på. Hvis barnet er entusiastisk omkring sit nattøj, vil barnet i øvrigt glæde sig mere til sengetiden, hvilket i sig selv kan være med til at løse problemet. Derfor er nattøj børn en løsning, som i det mindste bør afprøves.

Dyne med vægt

En anden løsning som er blevet populær i tiden, er de såkaldte vægtede dyner. Disse dyner har den funktion, at de er tungere end normale dyner. Dette betyder at de falder ned om siden på barnet, og sørger for at de kan holde varmen og føle sig trygge. Flere børn oplever også, at de bliver mere søvnige, når de bruger de vægtede dyner, frem for de traditionelle.

Drik ikke sukker før sengetid

mange forældre er allerede opmærksomme på dette. Men nogle glemmer desværre hvor stor en forskel det kan gøre. For meget sukker for tæt på sengetiden kan give store mængder energi, som gør det meget svært for barnet at sove.