Få større synlighed på nettet med videoer til sociale medier

Video er en fantastisk måde at kommunikere på, som kan skabe resultater for marketingsafdelingen i enhver virksomhed.

Video har nemlig en unik evne til at fange og fastholde forbrugerens opmærksomhed, hvilket kan gavne dig, der eksempelvis forsøger at få synlighed på nettet.

Derfor bør video være en central del af din marketingsstrategi, mens video målrettet de sociale medier også bør være det. Du kan få hjælp til at skabe den helt rette strategi for marketing med video til de sociale medier på denne side.

Hvorfor de sociale medier?

De sociale medier består i dag af enorme platforme, som mange mennesker hver dag bruger rigtig meget tid på.

Du ved selv, at de fleste mennesker i din omgangskreds har mindst én profil på et socialt medie, og langt de fleste af disse tjekker de sociale medier dagligt.

Det skaber et kæmpe potentiale for dig, der gerne vil vinde synlighed på nettet, da du gennem sociale medier har mulighed for at nå ud til rigtig mange forbrugere og potentielle kunder.

På samme tid giver de sociale medier dig også mulighed for at sende din markedsføring afsted mod en bestemt gruppe af mennesker, som måtte være særligt interessant som målgruppe for din virksomhed.

Netop derfor er de sociale medier et mekka for alle marketingsafdelinger. Men mange gør desværre den fejl at poste indhold, som hurtigt drukner i mængden.

Sociale medier er nemlig fyldt til randen med indhold fra annoncører og alle mulige andre, hvorfor dit indhold nemt kommer til at drukne i mængden, når en forbruger suser lynhurtigt nedover en side, hvor kun ganske få ting sætter sig fast i hukommelsen.

Og det er her, at video kommer ind i billedet. Video er som sagt den perfekte måde, hvorpå du kan fange potentielle kunders opmærksomhed, når du annoncerer på de sociale medier.

Traditionelle annoncer med billede og tekst har dårlige forudsætninger for at få en effekt, da de ikke skiller sig ud fra mængden af alt det andet indhold.

Det gør en video til gengæld, og det er grunden til, at videomarketing og sociale medier passer så godt sammen.

Derudover har video også følgende fordele:

  • En video er bedre på mobile enheder med små skærme

  • En video kan i højere grad påvirker forbrugeren imod salg

  • Video giver generelt en større tilstedeværelse online

Hvad kan du gøre med en video til sociale medier?

Video til sociale medier virker, når du vil fange opmærksomheden hos potentielle kunder. Men hvilke videoer fungerer bedst?

Det varierer naturligvis fra virksomhed til virksomhed og fra produkt til produkt, men generelt kan det siges, at korte videoer med præcise budskaber fungerer bedst i forhold til at gøre et indtryk på potentielle kunder.

Den gode video tager forbrugeren med på en kort rejse i dit univers, hvor du fortæller den historie, som du gerne vil fortælle.

Og hvis du formår at gøre det, har du gode forudsætninger for at fange forbrugerens opmærksomhed og skabe en god forbindelse til dit brand og dit produkt.