Sagførerne tilbyder juridisk bistand ved boligkøb og i sager om fast ejendom

Hos Sagførerne mødes du altid af et empatisk team af dygtige advokater, der har specialiseret sig inden for lovgivningen om fast ejendom for at kunne guide danskerne i alle tænkelige typer boligsager. Uanset om du er på udkig efter familiens nye hjem, eller du oplever problemer med ejendomsrelaterede forhold, så står deres team dermed klar til at yde dig en uvurderlig juridisk assistance.

Find din boligadvokat på sagfoererne.com

Har du og familien besluttet jer for at flytte og i den forbindelse investere i fast ejendom? Så står Sagførerne klar til at assistere jer i købet, uanset hvor i landet I ønsker at slå rødder. Fra deres kontor i Aarhus tager de nemlig sager i hele landet, på samme måde som de har gjort siden advokatkontoret blev grundlagt i 1977. Dette har givet Sagførernes boligadvokater et indgående kendskab til det danske boligmarked, som nu kan komme dig til gode i både forhandlingerne og dialogen med sælger og ejendomsmægler. Dette kombinerer din tilknyttede boligadvokat med speciale i juraen om fast ejendom, hvilket at med til at sikre dig korrekt behandling af både sagen og alle de indlejrede lovmæssige aspekter. Sagførernes boligadvokat kan på den måde både guide dig trygt igennem hele processen, rådgive dig og aflaste dig i forhold til de mere praktiske processer. Besøg derfor www.sagfoererne.com og find den bedst egnede samarbejdspartner til at bistå dig ved dit huskøb.

Stå stærkere i sager og tvister om hævd

Er du allerede nået så langt, at huset er blevet til et hjem, og oplever du i den forbindelse problemer med dine naboer? Så står Sagførerne også gerne til rådighed. Lovgivningen om fast ejendom rummer i de fleste tilfælde nemlig ret klare regler omkring de forhold, der skaber uenigheder naboer imellem. Står du derfor i den situation, at der er uenigheder om grænsedragning mellem ejendomme eller ejendomsretten mellem dig og din nabo, kan det være en rigtig god ide at kontakte en specialiseret advokat.

I tilfælde hvor naboer er uenige om, hvor grænsen mellem ejendommene går, og hvem der har ret til at færdes hvor, kan reglerne om hævd ofte vise sig relevante. Hævdsreglerne indebærer kort fortalt, at hvis noget været i en bestemt måde i mange år, kan det forrykke de oprindelige grænser mellem grundene eller give færdselsret.

Reglerne om hævd kan være ret så komplicerede, og udfaldet af sager om hævd afhænger ofte af, hvad der kan bevises. Derfor er det meget anbefalelsesværdigt at tage kontakt til en advokat, hvis du står med en sådan sag. Der er hjælp at hente hos Sagførernes professionelle team, som igennem årene har ført et stort antal sager om hævd og derfor ved, hvordan disse sager føres mest effektivt.

Sagførernes speciale i jura med relation til fast ejendom gør det muligt for dem at bistå dig i en bred vifte af sager, der spænder lige fra boligkøb til sager om hævd eller uenigheder omkring hegn. Dette er dog langt fra de eneste sagstyper, hvori et samarbejde med Sagførerne kan gøre en forskel for dig. Læg derfor vejen forbi deres hjemmeside på sagfoererne.com og læs mere, hvis du søger juridisk bistand til en sag vedrørende fast ejendom.