Guide: Vælg den rigtige brudekjole

Skal kirkeklokkerne snart bimle, og risene snart kastes? Skal du sige ”JA” til din livspartner? Der er mange overvejelser at gøre sig inden sit bryllup, men én af de ting, der er noget helt særligt, og som mange kvinder glæder sig til, inden de skal holde livets kærlighedsfest, er valg af brudekjolen.

Der findes et væld af brudekjoler derude, og det kan være svært at finde hoved og hale i, hvad du lige skal holde dig for øje.

Husk ”Ja tak”-følelsen

Når du skal vælge DIN brudekjole, er det uhyre vigtigt, at du føler dig rigtig godt tilpas. Du og din partner er festens midtpunkt, og det bliver en dag, du husker for livet – så at du føler dig som det smukkeste nogensinde er alfa og omega. Når du står i prøverummet, skal du lægge mærke til, hvilken kjole, der giver dig følelsen af: ”Ja tak, hvor er jeg lækker!” Har du den følelse i butikken, skal du bare vente til håret og makeuppen også spiller!

Du skal både bide mærke i materialet, silhuetten, formen og stilen – men vær ikke bange for at prøve noget nyt, måske bliver du overrasket!

I det rette selskab

I brudekjole-forretningerne kan du booke en tid, så en ekspedient står klar til at hjælpe dig igennem et hav af kjoler. For rigtig mange kvinder, kan det være en stor beslutning at vælge sin brudekjole, og det er derfor afgørende, at du har det helt rigtige selskab med. Hiv dine bedste veninder, din søster, din mor eller en helt anden, som kender dig, dine krav og behov. Det vigtigste er, at det er nogle mennesker, du holder af, som holder af dig, og som kan være helt ærlige overfor dig. Husk, at din kommende ægtefælle i den her sammenhæng absolut ikke er det rette selskab – han/hun må vente med at se kjolen indtil bryllupsdagen!