Ønsker familien at smide et par ekstra kilo?

Familietid kan ofte betyde hyggetid. Hyggetid i sofaen med en skål bland-selv slik og en god film, lyder også som en dejlig aften. Det kan dog være, I har brugt lidt for meget hyggetid hen over den sidste tid og, at den daglige kost har været præget af knap så meget frugt og grønt samt, at aktivitetsniveauet måske er ret lavt. Dette kan måske have resulteret i, at I har fået lidt for meget på sidebenet og nu godt kunne tænke jer at slippe af med de ekstra kilo.

Få grøntsagerne i spil igen

En sund varieret kost kan være et must til jeres familie, hvis I forsøger at blive sundere igen. Især at implementere nogle grøntsager i jeres daglige kost. Hvis børnene er svære at få til at spise grøntsager, kan det være en god idé at gemme grøntsagerne i jeres mad. Det kan for eksempel være, I river jeres gulerødder ned i kødsovsen, så børnene ikke lægger mærke til det.

Det kan også være du selv er i færd med at tabe dig. Så kan du overveje et supplement til din varierede kost i form af kosttilskud til vægttab. Det er dog altid godt at forhøre dig med en professionel, der ved noget om vægttab kosttilskud, før du begynder på det. – Og husk også at vægttab kosttilskud aldrig kan stå alene eller erstatte en varieret kost.

Sunde snacks med et tvist

Udover vægttab kosttilskud kan det også være en god idé at supplere din varierede kost med nogle sundere snacks. I stedet for at snacks i huset er slik, kage og chips, kan I indføre grønnere snacks. Ofte synes mange dog, at grønne snacks er kedelige, men hvis nu I laver en sund dip på skyr eller andre grøntsager kan det, at dippe sine frugter og grøntsager, måske blive lækkert.