Sørg for et godt miljø på arbejdspladsen

Der er i dag mange, der er beskæftiget på arbejdspladser, hvor der ofte er larm. Det er for eksempel noget, der ses hos de mange produktionsvirksomheder, hvor produktionen kan foregå lige på den anden side af døren, hvorfor kontorarbejdet er påvirket af støjen.

Det er noget, der kan forværre arbejdsmiljøet og samtidig gøre det svært for alle at komme effektivt genneme en god arbejdsdag. Og i sidste ende kan det føre til et højere frafald af mandskab og flere sygemeldinger.

Invester i en lyddør

Heldigvis er det noget, der kan findes en rigtig god løsning på. For dig handler det blot om at tage et kig på de lydtætte døre, du kan finde online. Det kan for eksempel være inden for på en side som; multitek.dk. Her er det nemlig muligt for dig at finde lige præcis den lyddør og dermed lydisolerede dør, du har behov for til din arbejdsplads, således lydende holdes inde i de lokaler, hvor de finder sted og ikke forstyrrer andre.

Og det er lige meget, hvad det er for nogle mål og andre former for specifikationer, du behøver. Det er nemlig muligt at få lige præcis den dør, du behøver.

Benyt andre alternativer

Alle døre bliver produceret på en fabrik i Randers, hvor alt er både udviklet og testet sammen med akkrediterede testinstitutter. Og derfor er det muligt at skræddersy en lyddør til lige præcis dit budget.

De traditionelle modeller af lyddøre dæmper med hele 44 dB, og så har de blandt andet en dobbelt tætning, som er monteret på aluskinner. De fremstilles i henholdsvis 1- og 2-fløjede hængslede døre.

Har du brug for en anden kombination af egenskaber, kan branddørene også være en løsning. De kommer som standard med 35 dB, men det er muligt at tilføje ekstra tætning, så de opnår en dæmpning på 45 dB.